Webáruházunk cookie-kat használ a vásárlási folyamat során. Felhívjuk figyelmét, hogy webhelyünk használatával elfogadja a cookie-k használatát!

Termékek Menü

Fogászati fúrók, gyémánt fúrók, karbid fúrók, koronafelvágók- egységáron!

20% kedvezmény minden fúróra 2024.04.30.-ig DOK20 kuponkóddal.

 

Gyémántfúrók Gyémántfúrók
Neodiamonds amerikai gyártású gyémántfúróink 20% növelt gyémántfelszínt, és hatékonyságot biztosítanak. Az USA-ban piacvezetők a fogorvosi rendelőkben. A gyémántfúrókat a formák alapján keresheti,kódszám alapján rendelheti meg br 890.- áron. A kódszámok könnyítik a kedvelt formák későbbi megrendeléseit is.Jó válogatást!
Karbid fúrók Karbid fúrók
NeoBurr amerikai fogászati karbid fúrók széles választéka kedvező áron,: koronafelvágó, sebszeti karbid, Zecyra, egyenes darabba való sebészi karbidok, polírozó, Lindemann fúró
Koronafelvágók Koronafelvágók
NeoBurr MAX1 és MAX2 koronafelvágók biztosítják a koronák roncsolásmentes, gyors eltávolítását.
Polírozó kefék, gumik, korongok, paszták Polírozó kefék, gumik, korongok, paszták
EVE polírozók kompozit, fém, porcelán, cirkon anyagokhoz. Többféle alakkal és funkcióval. Jó válogatást!
Technikai frézerek Technikai frézerek
Fogsorok és hidak korrekciójához használható frézerek, karbid, rezin többféle készletben.
Arkansas polírozók Arkansas polírozók
Arkansas kő polírozók, finírozók különböző fejjel.Válasszon készleten lévő termékeinkből!
Rendezés:
Nézet:
2.670 Ft 1 Ft
2.669 Ft 100%
8 db raktáron
Cikkszám: Minta-F
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)

Amerikában piacvezető fogorvosi gyémánt, fogorvosi karbid fúrók, polírozók, koronafelvágók legszélesebb választéka, akciós árakkal. A Neodiamonds fogorvosi gyémánt fúrók amerikában piacvezetők online eladással.

 A gyémánt fúrók választásához kódszámokat adnak meg a gyártók, amik nemzetközileg elfogadottak a gyémánt fúrók között: A színek a gyémánt szemcsék nagyságát, és az ebből adódó „ durvaságot és finomságot” jelölik.Ezt nem  csak a színek , hanem a  kódszám végén egy betű is jelöli. pl. 001-012XC

-helix gyémánt fúrók: A fúrófejre a legerősebb gyémánt szemcsék spirál formában vannak felragasztva. Így a hatékonyság nő, de a fogak átforrósodása csökken a spirál hűtőhatása miatt!

-Crown KING: karbid csiszoló fúrók: Viszonlyag új szemlélettel használható a csiszolásokhoz: a karbid keménységéből adódóan kitűnő hatékonysággal bír! Mit jelent a hatékonyság a mindennapokban?...Rövidebb székidőt, elégedettebb pácienseket.