Webáruházunk cookie-kat használ a vásárlási folyamat során. Felhívjuk figyelmét, hogy webhelyünk használatával elfogadja a cookie-k használatát!

Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítás

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása az Express One futárszolgálattal, történik. A termékek szállítási ideje várhatóan 1-2 munkanap, egyes termékekre megrendelést veszünk fel. A várható szállítás időpontját a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási módok: Express One futárszolgálat, házhoz szállítás.
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap a raktáron lévő termékekre.

Kérjük, hogy a megrendeléskor adják meg mobiltelefonszámukat, így a szállításról SMS értesítőt is küld a futárszolgálat, és a futár egyeztetni is tud Önnel telefonon a szállítással kapcsolatban, ha nem egész nap tartózkodik a címként megadott helyen.

A futárszolgálat kétszeri sikertelen kézbesítése esetén a rendelés automatikusan törlésre kerül. A törölt rendelés újbóli kiszállítása ebben az esetben plusz költséget von maga után.


Szállítási díjak:

Bruttó 60.000.- forintos megrendelés felett ingyenes szállítást biztosítunk. Figyelem! 8 kg feletti megrendelés esetén egyedi szállítási költséget számítunk fel, amit telefonon egyeztetünk a megrendelővel!

  • Utánvételes vásárlás esetén 0-20.000.- Ft vásárlási értékig, 8 kg -ig  : 1.990Ft  
  • Utánvétes vásárlás esetén 20.001-60.000.- Ft vásárlási értékig, 8 kg-ig : 2.549Ft
  • Előreutalás, bankkártyás - és PayPal  fizetés esetén 0-60.000.- Ft között, 8 kg-ig : 1.990Ft 

 

Egyes termékeket, pl fogfehérítő termékeket, kizárólag fogorvosi rendelők, fogorvosok, dentalhigienikus szakemberek részére értékesítünk.

Fizetési feltételek
Áruházunkban az alábbi fizetési módok választhatók:

Előreutalás - a megrendelés visszaigazolása után díjbekérő kerül kiküldésre, ami tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat, a csomagban megküldésre kerül a végszámla. 

PayPal fizetés – ez egy automatikusan végrehajtható fizetés, a kártyás fizetéshez hasonló, biztonságos rendszer. Ha ezt szeretné alkalmazni, email fiókjához hozhat létre fizetési fiókot bankkártyájával.

Bővebb információ: PayPal fizetési rendszer

Utánvéttel történő fizetés - Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.