Webáruházunk cookie-kat használ a vásárlási folyamat során. Felhívjuk figyelmét, hogy webhelyünk használatával elfogadja a cookie-k használatát!

Termékek Menü

Miről marad le, ha cégének nincs facebook oldala?

Miről marad le, ha cégének nincs facebook oldala?
Facebook oldal - Doktormarket fogászati webáruház

Miről marad le, ha cégének nincs facebook oldala?

Manapság hazánkban 4,2 millióan használják a facebook oldalt! A leggyakrabban használt marketing eszköz!Ha Önnek nincs, elesik a következő lehetőségektől:

  • ingyenes hirdetési felület
  • kommunikáció a meglévő és potenciális páciensek felé
  • köztudatba való bekerülés,mert folyamatosan jelen kell lenni a hirdetésnek ahhoz, hogy a megfelelő időben az Ön rendelője jusson a páciens eszébe.

 

Nézze meg, hogy környező Fogorvosok, Klinikák mind ott vannak, szerepelnek. Manapság már nem nagyon engedheti meg magának az ember, hogy ne legyen jelen, hiszen aki nincs ott, az nem létezik.

Nincs rá ideje…?

Facebook oldalt elkészíteni pár perc, nagyon egyszerű! Működtetni napi 10-20 perc! Bárki meg tudja tenni a rendelőből! Hiszen nap mint nap olvasunk cikkeket, hallunk történeteket, beindul a gondolkodás, esetleg van is egy story-nk ezzel kapcsolatban.

 

 

Termékünk, szolgáltatásunk, újdonságok, amiről jó lenne, ha tudnának az emberek, hiszen azáltal, hogy jó szakember vagyok még nem jelenti, hogy engem fognak megkeresni. Tudatni kell, hogy vagyunk! Hirdetésre fordított energia megtérül, hiszen rendelőjét ismertebbé teszi és nem csak a fogfehérítés iránt érdeklődő pácienseket vonzhatja be!

„Ezzel a módszerrel anélkül, hogy zaklatnád pácienseidet, felhívod magadra a figyelmet és egy nagyon egyszerű, de rendkívül hatásos módon folyamatosan a fejükben maradsz. Egy pillanatra sem engeded, hogy kikerülj az életükből és ez természetesen azt is jelenti, hogy ha szükségük van a termékedre vagy a szolgáltatásodra, akkor hezitálás nélkül téged választanak. És ez egy óriási előny”

 

Miért jó Önnek, ha csatlakozik FB kampányunkhoz?

Fogfehérítéssel kapcsolatos tájékoztató kampányt indítottunk el a lakosság körében, mely arra hívja fel figyelmüket, hogy fogfehérítéssel kapcsolatosa igényeikkel, kérdéseikkel a fogorvost, a Szakembert keressék fel és ne szalonokba menjenek!

Kihangsúlyozzuk az otthoni és rendelői fogfehérítés közötti különbséget!

Javasoljuk a fogorvosi háttér mellett végzett fogfehérítést!

Ha szeretne csatlakozni, nincs más dolga, mint megosztja az általunk feltett posztokat, hozzáfűzi saját véleményét, tapasztalatát, reklámját! Így a fogfehérítési kampány keretein belül rendelőjük ingyenes reklámhoz juttatjuk! Új pácienseket szerezhetnek és fogfehérítő termékeinkhez kedvezőbb áron juthatnak hozzá.

Ki kezelje facebook oldalát?

Bízzon meg a rendelőben, családban egy olyan személyt, aki egyébként is gyakran "facebookozik", így a napi "facebookozás" közben elintézhati az Önök rendelőjének ügyeit is.( megosztásokat, új bejegyzések feltöltését) . Ezek azoknak, akik napi szinten "facebookoznak" nem jelent különösebb feladatot. Természetesen, hogy milyen üzeneteket, akciókat  szeretne eljutattni jövőbeni, vagy meglévő pácienseinek, Önnek kell kitalálni.

 

Milyen "Üzeneteket" javaslunk a rendelő facebook oldalára?

1.Tegyen fel gyakran, un. image - építő üzeneteket:

  • a rendelőről készült képeket,
  • szép, mosolygós emberekről készült képeket
  • Üzenetként a rendelője elérhetőségét, nyitvatartását, szolgáltatásit ossza meg pácienseivel

2.Ossza meg Doktormarket oldalán lévő üzeneteinket, képeinket a fogfehérítésről: ezek a bejegyzéseink a pácienseket arról próbálják meggyőzni, hogy fogorvosi segítséget kérjenek a fogfehérítéshez, és ne kozmetikai szalonokban próbálkozzanak!

  • Üzenetként hozzáteheti saját rendelőjének elérhetőségét, akcióit, nyitvatartását.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír