Webáruházunk cookie-kat használ a vásárlási folyamat során. Felhívjuk figyelmét, hogy webhelyünk használatával elfogadja a cookie-k használatát!

Termékek Menü

Megéri- e a fogfehértés?

Megéri-e a fogfehérítés - Doktormarket fogászati webáruház

Megéri-e a fogfehérítéssel foglalkozni egy fogorvosi rendelőnek? Íme itt a Pro és Kontra...Sok rendelő talán úgy gondolja, nem vesződik a fogfehérítéssel. Nem jól teszik! Pácienst veszíthetnek, és a  többi fogorvos malmára hajtják a vizet!

Mellőzik a páciens vágyát, hogy Ő FEHÉREBB ! SZEBB ! fogakat szeretne, ha már eljött a fogorvoshoz!

Ezt persze nem mindig csak fogfehérítéssel lehet elérni, de ha az igényt komolyan vesszük, megnyílhat előttünk az út a többi fogászati kezelés előtt.
Elsőre nem tűnik kifizetőnek, lámpát kell vásárolni, talán kicsit hirdetni is kell.De legfontosabb a páciensekkel való kommunikáció minősége.

Országos felmérésünkből kiderül, mennyi potenciál van a fogfehérítésben...

 

Országos felmérésüt végeztünk azon páciensek körében, akik a fogorvosi váróban ülnek és várakoznak. A  páciensek 68%-a nyitott a fogfehérítésre!

Mit jelent ez             Önnek?

Ezek a páciensek szebb és fehérebb fogakat szeretnének!

Kérdezze ki őket alaposan, lehet, hogy nem csak fogfehérítést, hanem koronákat, héjakat is szívesen csináltatnának, csak nem tudják, mik a lehetőségek!?

Az egyszeri fogfehérítéseknek az ára drasztikusan csökkent az elmúlt években

Ez azt jelenti, hogy nem kifizetődő?        NEM! Éppen ezért az igény nőtt ezekkel a kezelésekkel kapcsolatban. Kiegészítő kezelésként, akár dentálhigienikus kollegáját is megbízhatja a fogfehérítéssel. Így szerezhet plusz bevételt, és pácienseket! Ne feledje, hogy ez a páciensek akár 73 %-át is érintheti!

Ön talán úgy gondolja, hogy nagy befektetés a fogfehérítés, mely nehezen térül meg? Téved…

Milyen kezdő befektetéssel lehet elkezdeni?

Hála istennek a fogfehérítő termékek és lámpák piacán ma már nagy változások történtek.

Kínálatunkban például szerepel 3 olyan fogfehérítő lámpa is,mely 200.000.- forint alatti és megvásárolhatják 4 havi részletre is.

Gazdaságos fogfehérítő termékeink közül pedig a teljes kínálatot nyújtjuk :

  • OxygenLINE non-peroxid rendelői fogfehérítő
  • OxygenLINE 6% peroxidos rendelői fogfehérítő
  • 35% peroxidos rendelői fogfehérítő
 

Pácienst veszíthet...Minden 5.-ik páciens másik fogoorvost keres, ha nem érzi a megfelelő figyelmet, törődést!

Mit gondolnak rendelőjéről a páciensek?              Ez is Önön múlik...Manapság nagyon sok rendelő küzd azzal (főleg magánrendelők), hogy kialakítsák a saját arculatuk, pacientúrájukat. Egy rendelő kiválasztásánál a páciensnek fontos az arculat és a rendelő által kínált szolgáltatások sokszínűsége.
 

Mennyi a reális ára egy fogfehérítésnek a páciensek szerint?

Mennyit és  milyen áron fogfehérítsen?                    

A megkérdezettek 72%- a a 30.000.-os árat tartja optimálisnak egy fogfehérítésért. Nekik ideális és gazdaságos megoldás az OxygenLINE non-peroxid rendelői fogfehérítő, mely 3 páciens fogfehérítésére elegendő készlet.

Viszont a válaszadók 20%- a akár 50.000 ft-os árat is szívesen kifizet a fogfehérítésre. Nekik tudjuk ajánlani a 6%-os peroxidos rendelői OxygenLINE fogfehérítőnket, illetve az új 35% peroxid tartalmú gazdaságos fogfehérítő készletünket! (15 páciens fogfehérítésére alkalmas)

 

 Az Ön rendelőjében dolgozók talán úgy gondolják, hogy nem elegáns a saját szolgáltatásaikat felajánlani?

Ajánlhatunk -e plusz szolgáltatásokat?   A páciensek csaknem 100%-a nem veszi rossz néven, sőt kifejezetten profinak tartja, ha a fogorvos, dentalhigienikus elmagyarázza milyen fogászati lehetőségek vannak. Ehhez azonban kérdezősködnünk kell, mi vezérli a pácienseinket. Legtöbbször az esztétikai megjelenés: így ajánlhatjuk a fogfehérítést, koronákat, fogszabályzást, héjakat...

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír