Webáruházunk cookie-kat használ a vásárlási folyamat során. Felhívjuk figyelmét, hogy webhelyünk használatával elfogadja a cookie-k használatát!

Termékek Menü

Hogyan vásároljon fúrót webáruházunkban? Vásárlási segédletünket olvashatja itt...

Fúró vásárlás - Doktormarket fogászati webáruház

Nem bonyolult a vásárlás? Hogyan találjam meg a több száz fúróból, ami nekem kell?

A webáruházban a fúrók típus, alak szerint csoportosítva találhatók, így néhány kattintással megtalálható a keresett típus. Ha megtalálták a megfelelő formát, akkor ki lehet választani a kínálatból a méretet, és a szemcsenagyságot pl. a gyémántfúrók esetén.Minden fúrónak megvan a nemzetközileg elfogadott kódszáma, hogy ez alapján hogyan találja meg egyszerűen, amit keres megmutatjuk...

 

Hogyan válogathat a webáruházunkban?

  1. Minden fúrónak megvan a nemzetközileg elfogadott kódszáma, ami alapján un. kereszt-referenciát szavatolnak a gyártók.( azaz ugyanazon a kódszámon ugyanazt a fúrót találják meg, amit korábban vásároltak, vagy amit a katalógusunkból kinéztek)A nálunk  történt fúróvásárlásokat  elektronikusan nyilvántartjuk, így akár Ön is vissza tudja keresni, korábbi vásárlásait, de szívesen segítünk ebben is.
  2. Mit jelentenek a színek?A színek a gyémánt szemcsék nagyságát, és az ebből adódó „ durvaságot és finomságot” jelölik.Ezt nem  csak a  színek , hanem a  kódszám végén egy betű is jelöli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fúrók egyéb méreteiről- pl. a gyémántozott fej méreteivel kapcsolatban további infomációkat találhat a  gyártó honlapján, itt: Gyémánt fúrók fejméretezése_ microcopydental és itt: Gyémánt fúrók technikai paraméterei

Karbid fúrók méretével kapcsolatos további információt találhat itt: Karbid fúrók szárhossz méretei_ microcopydental

 

Lépések a kereséshez:

1. A "Fogászati fúrók kategórián" belül 3 alkategóriából választhat:

  • Gyémántfúrók
  • Karbidok
  • Koronafelvágók

2. Az alkategórián belül a fúrók formák szerint vannak csoportosítva( gömb, buzogány, fissura, lándzsa, stb...)

3. A formákon belül választhat az elérhető méretekből ( pl. -012, -014,-023 számok a fejméret átmérőt jelentik)

4. Ezen belül választhat szemcsenagyságot, színek vagy jelölések alapján. Minden terméknél láthatja az elérhető színeket(szemcsézettséget), ezekből választhat az ikonra kattintva.

5. A gyémánt fúrókból általában 5 db van egy csomagban, ezt leltározási okok miatt nem tudjuk bontani, így az árak 5 db-re vonatkoznak! Vannak olyan fúrók, amikből darabra is lehet választani, eza termék elnevezésében is látható ( pl. 1 db vagy 5 db)

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír