Webáruházunk cookie-kat használ a vásárlási folyamat során. Felhívjuk figyelmét, hogy webhelyünk használatával elfogadja a cookie-k használatát!

Termékek Menü

Újdonságok - hírek

2020. 12. 14. 00:04:40
Német WP termékek - Doktormarket fogászati webáruház

Német helyettesítő termékek- WP dental:  Alap az ellátásban!  

Tudjuk, hogy pl. sok alapellátásban dolgozó fogorvosi rendelő nem tudja kigazdálkodni a nagy márkák fogászati anyagainak árait, viszont szeretnének megbízható, jó minőségű anyagokat használni, és nem mindig akciókat vadászni.

Erre nyújt megoldást a WP dental német termékcsaládunk:

  • megbízható német gyártótól érkezik,
  •  a fogorvos egy termékcsaládból választhat az ellátáshoz szükséges, modern anyagokból
  • Helyettesítheti  megszokott anyagait kedvezőbb árú, német termékekkel!:pl. a fényrekötő alábélelőket...
2020. 04. 16. 06:41:20

 

1.Ha Ön fogorvos, és szeretne további kedvezményekkel vásárolni kérjük, regisztráljon az alábbi űrlap kitöltésével, és várja meg, míg visszaigazoljuk fogorvosi regisztrációját!

2. Elküldjük a regisztrációs részleteket : a felhasználó az Ön által megadott email cím lesz, és küldünk egy jelszót, amit megváltoztathat.- Amennyiben van regisztrációja, jelszava nem változik meg!

3 Aki fogorvosként állandó vevőnk, és regisztrált nálunk, nekik AUTOMATIKUSAN beállítjuk a FOGORVOSI regisztrációt,.

4 Fogorvosi vevőcsoportként a fogorvosi árakat fogja látni, ha BEJELENTKEZIK a webáruházba! Amennyiben nem jelentkezik be, a  "civil" vásárlók árait látják.

 


 

 

2020. 03. 19. 15:40:07

Tisztelt Érdeklődők!

3 rétegű orvosi maszk, orvsoi kesztyű, fertőtlenítőszerek területén limitált  készleteinkkel szeretnénk segíteni az országért dolgozó szervezeteknek, egészségügyben még talpon lévőknek, akik más módon nem tudnak védőeszközöket vásárolni, de munkájuk nélkülözhetetlen az ország működése érdekében.

Sajnos vannak, akik visszaélnek a helyzettel, és kivásárlásokkal próbálják a hiánycikkeket magasabb árakon értékesíteni. Azért kérjük azokat az egészségügyi szolgálatatókat,önkormányzati szervezeteket, akiknek védőeszközökre van szükségük, hogy ezen az űrlapon írjanak nekünk. Az ajánlatkérés ne vegyék részünkről kötelezettségnek,szeretnénk a meglévő igényeket megfelelően kezelni, felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

Kérjük használja ezt az űrlapot! Adatait az adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően kezeljük! 

 


Adatvédelmi szabályzat

 

2019. 10. 10. 11:45:16

Ha szeretné kipróbálni prémium Neodiamond fogászati fúróinkat, most lehetőség van ingyenes minta igénylésére! Az  ingyenes termékmintát alábbi űrlap kitöltésével rendelheti meg. Az ingyenes terméket a postázási adatok ellenőrzése után küldjük el az Ön által megadott címre. után.

Kérje ingyenes termékmintánkat és küldünk Önnek egy fúróink árából 10% kedvezményre jogosító kupont.

2019. 07. 29. 09:07:00

Fúró vásárlás - Doktormarket fogászati webáruház

Nem bonyolult a vásárlás? Hogyan találjam meg a több száz fúróból, ami nekem kell?

A webáruházban a fúrók típus, alak szerint csoportosítva találhatók, így néhány kattintással megtalálható a keresett típus. Ha megtalálták a megfelelő formát, akkor ki lehet választani a kínálatból a méretet, és a szemcsenagyságot pl. a gyémántfúrók esetén.Minden fúrónak megvan a nemzetközileg elfogadott kódszáma, hogy ez alapján hogyan találja meg egyszerűen, amit keres megmutatjuk...

 

2019. 03. 19. 14:24:57
Létezik valóban olyan kompozit tömőanyag készlet, amihez az összetvőket szabadon össze lehet válogatni? Nálunk igen! Szabadon választható színek,  bondok, alábélelők a tartozékai a készletnek!
2019. 03. 19. 14:34:09

WP Dental német fogászati termékcsaládunk egyike legsikeresebb termékeinknek! A  német minőség kedvező árral társul, mindig azonos minőségben, széles termékpalettával tudjuk helyettesíteni a nagy gyártók termékeit. Egyre több alapellátásban dolgozó praxis használja WP Dental termékeinket. 

További információkat talál az alábbi képekre kattintva:

          Német fogászati anyagok - Doktormarket

2019. 01. 31. 00:00:00

Sokan idegenkednek a fogfehérítéstől, fogorvosként is! Mika  félelmek?  Nem lesz elég hatásos? Megmarja a zománcot, és fájdalmas lesz a páciensnek? Nem merek otthoni készletet ajánlai, mert az mért jó neke, és különben sem tudom kontrolálni, milyen lesz a hatás?

A túl alacsony hidrogen-peroxid tartalom, nem lesz elég hatásos, ha túl magas akkor káros lehet, megmarja az ínyt, zománcot.

Ezért kitűnő megoldás a fogfehérítésben az "Arany középút" a 12% hidrogen- peroxid tartalmú rendelői fogfehérítés!

2015. 09. 24. 16:42:49

Elindítottunk egy országos felmérést fogfehérítéssel kapcsolatban olyan páciensek körében, akik fogorvosi rendelőkben várakoznak.  Szeretnénk megosztani Önökkel néhány meglepő, nagyon tanulságos adatot ( első 200 kérdőív értékelése alapján).Elmondható, hogy  az Önök várójában ülő, már kezelés alatt álló pácienseknek nagyon fontos az esztétika és a megkérdezettek  73%-át foglalkoztatta a fogfehérítés gondolata.

Ha ennyi embert érdekel a fogfehérítés, akkor az Ön rendelője ezt a lehetőséget miért nem tudta eddig kihasználni?...