Webáruházunk cookie-kat használ a vásárlási folyamat során. Felhívjuk figyelmét, hogy webhelyünk használatával elfogadja a cookie-k használatát!

Termékek Menü

Fúróvásárlás online?

Fogászati fúrók - Doktormarket fogászati webáruház Fúrók online….??!

Új interaktív, online  katalógusunkból  vásárolhatnak  gyémánt és karbid fúrókat, koronafelvágókat  fogorvos partnereink.

Ez a világban nem szokatlan, reméljük nálunk sem lesz az! Hogy miért? A NeoDiamond és NeoBurr fúrókat a gyártó amerikai cég majdnem kizárólag online, internetes rendelések útján értékesíti. Nézzük, hogy mi az előnye a fúrók webáruházas vásárlásának?...

A legtöbb fogorvos megszokott formákat, típusokat használ, így ezek utánrendelés egyszerű.Nem kell várni a kereskedők képviselőire, kiállításokra, ha fúrókat szeretnénk vásárolni, webáruházunkból csaknem 600 féle fúróból rendelhetnek raktárról, kedvező áron.A fúrókat 1-2 munkanapon belül futárral házhoz szállítjuk,átutalással és  utánvétellel is kifizethető.

Van a vásárlásnak kockázata?

A webáruházas rendeléseknek kevesebb a kockázata, mintha az ember kereskedőktől személyesen vásárol. Az interneten megrendelt termékeket 14 napon belül  kötelező visszavenni,vagy cserélni, ha az ügyfél nem elégedett. Míg a személyesen vásárolt termékeknél sok a  huzavona, nehéz megmagyarázni, hogy miért nem tetszik a személyesen kiválasztott termék.

Nem bonyolult a vásárlás? Hogyan találjam meg a több száz fúróból, ami nekem kell?

A webáruházban a fúrók típus, alak szerint csoportosítva találhatók, így néhány kattintással megtalálható a keresett típus. Ha megtalálták a megfelelő formát, akkor ki lehet választani a kínálatból a méretet, és a szemcsenagyságot pl. a gyémántfúrók esetén.A fúrókkal kapcsolatos képes útmutatók, katalógusok bármikor elérhetőek a Doktormarket webáruházban , ez is segítség a választásban.

Minden fúrónak megvan a nemzetközileg elfogadott kódszáma, ami alapján un. kereszt-referenciát szavatolnak a gyártók.( azaz ugyanazon a kódszámon ugyanazt a fúrót találják meg, amit korábban vásároltak, vagy amit a katalógusunkból kinéztek)

A nálunk  történt fúróvásárlásokat  elektronikusan nyilvántartjuk, így akár Ön is vissza tudja keresni, korábbi vásárlásait, de szívesen segítünk ebben is.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír