Webáruházunk cookie-kat használ a vásárlási folyamat során. Felhívjuk figyelmét, hogy webhelyünk használatával elfogadja a cookie-k használatát!

Termékek Menü

Hogyan érhetek el legkönnyebben állandó 10% kedvezményt és ingyenes szállítást?!

Kedvezmények - Doktormarket fogászati webáruház

Sokszor szembesülnek a rendelők azzal, hogy a kisebb tételek rendeléséhez relatív magas szállítási költséget számolnak fel a kereskedők.

Máshol pedig a kedvező árakat nagyobb tételek vásárlásainál kaphatják csak meg. A nagy tételekben történő vásárlást meg kell finanszírozni, és raktározni kell.

Mi az újdonság a Csomagösszerakóban?

  • Az egyszerhasználatos termékeket termékcsomagban árusítjuk. Legfontosabb, hogy: a termékcsomagokat mindenki magának állíthatja össze igényeinek megfelelően.
  • Készítettünk egy online kalkulátort,mely webáruházunkban elérhető. Így  a vásárlónk nem csak összeválogathatja a termékeket, hanem azonnal láthatja a kedvezményét is!

Milyen mértékű a kedvezmény?

  • Termékcsomagjainkra 10% kedvezményt és ingyenes szállítást biztosítunk, értékhatártól függetlenül.

Milyen termékek tartoznak a termékcsomagba?

Csak olyan termékek, amiket a fogorvosi rendelők használnak. Nincs felesleges termék:

Az egyszerhasználatos termékek rendelését lehet tervezni, és egyszerű rutinná tehető, mert átlagban állandó mennyiségek fogynak a betegellátásban.

Kinek ajánljuk a  Doktormarket Csomagösszerakóját?
  • Mindenkinek!
  • 1-2 személyes rendelőknek is, akik nem szeretnének nagy tételben vásárolni, de szeretnének 10% kedvezményt és ingyenes szállítást!!
  • Akik szeretik  az állandó, prémium minőséget. pl. színes nitril kesztyűkhöz és színes kiegészítőkhöz is a legkedvezőbben juthatnak így hozzá.
  • Akik szeretnek egyszerűen, gyorsan rendelni: megújult  webáruházunkban egyszerűbb lett a vásárlás. Még azoknak is tetszik, akik  eddig nem szerettek interneten vásárolni!
  • Minden termékcsomagunkhoz 10% kedvezményt és ingyenes szállítást biztosítunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír