Webáruházunk cookie-kat használ a vásárlási folyamat során. Felhívjuk figyelmét, hogy webhelyünk használatával elfogadja a cookie-k használatát!

Termékek Menü

VÉDŐESZKÖZÖK FOGORVOSOKNAK SPECIÁLIS ÁRON! Hogyan?

Cégünk tulajdonosainak családi vállkozásban fogorvosi rendelői vannak, így tudjuk micsoda erőfeszítés és kockázat a  COVID-19 járvány kellős közepén helytállni megfelelő védőeszközök nélkül!

Webáruházunkban a limitált készleteket a "civil" vásárlók kivásárolják, ezért speciális vásárlási lehetőséget dolgoztunk ki a fogorvos, orvos vevőinkek, akiknek a legnagyobb szüksége van most a védőeszközökre.

A vásárlás menete a következő,ezt először kell megcsinálni ahhoz, hogy láthassák SPECIÁLIS FOGORVOSI árainkat a " Védőeszközök csak Fogorvosoknak"kategóriában a  webáruházban és kényelmesen, és kedvezményesen vásárolhassanak!

 

1. Tötse ki az alsó űrlapot- és mi ez alapján készítünk egy SPECIÁLIS FOGORVOSI REGISZTRÁCIÓT! Amennyiben van regisztrációja már, azt az email címet adja meg nekünk, amivel beregisztrált!

2. Elküldjük a regisztrációs részleteket : a felhasználó az Ön által megadott email cím lesz, és küldünk egy jelszót, amit megváltoztathat.- Amennyiben van regisztrációja, jelszava nem változik meg!

3 Aki fogorvosként állandó vevőnk, és regisztrált nálunk, nekik AUTOMATIKUSAN beállítjuk a FOGORVOSI regisztrációt, és értesítést küldünk emailen.

4 Fogorvosi vevőcsoportként a fogorvosi árakat fogja látni, ha BEJELENTKEZIK a webáruházba! Jelenleg a Védőfelszerelés csak Fogorvosoknak kategóriába gyűjtöttük a kedvezményes termékeket. A többi kategóriában a "civil" vásárlók árait látják.

5.A Védőfelszerléseket egy külön kategóriába helyezzük el, amit csak fogorvosi regisztrációval rendelkező vásárlóink láthatnak! Így speciális áron tudják megvásárolni a termékeinket ! 


Ha megtörténik az fogorvosi regisztráció, vagy a jelenlegi regisztrációja átállítása, utána ezt a kategóriát keresse a baloldali menüsorban. Ezt csak a fogorvosi regisztrációt követően láthatja!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír